– Zoneterapi behandling

Cremen jeg bruger til fødderne har jeg selv lavet!  Den er Økologisk og består kun af bivoks, olivenolie, kokoksolie og hvis det ønskes så også mynteolie eller lavendel. Varme i briksen efter eget ønske.

Zoneterapi er for alle mennesker i alle aldre, og det er en fantastisk måde at vise omsorg for dig selv på, som gør dig dejligt afslappet, og som giver dig lidt mere overskud til hverdag og fest.

Det er lige megeZoneterapi 1t, om du kommer på grund af en fysisk lidelse, om du har en stresset hverdag og trænger til at komme ned på jorden og finde tilbage til dig selv igen, om du tror på, at det er bedre at forebygge end at helbrede, eller om du bare har lyst til at forkæle dig selv.

Under behandlingen ligger du på min briks med et tæppe over dig og nyder det, mens jeg arbejder med dine fødder. Den første gang skal du sætte lidt ekstra tid af til en indledende samtale, hvor vi finder ud af, hvad netop du har brug for.

Zoneterapien er en form for massage, der gives meget præcist med tryk på nogle bestemte punkter på fødderne som kaldes reflekszoner. Hvis jeg finder ømhed på nogle af dine reflekszoner, så er der en ubalance i kroppen. Med blide trykkombinationer på dine fødder, kan jeg påvirke ubalancer i hele din krop, så den selv finder tilbage i bedre balance igen.

Zoneterapien er igangsættende og udrensende. Den påvirker blodgennemstrømningen og organerne, som så hjælper hele kroppen til at øge kredsløbet, at styrke immunforsvaret og at transportere lymfe og affaldsstoffer væk.

Zoneterapi handler i princippet ikke om bestemte sygdomme. Den ser sygdommen som et symptom på at kroppen er i ubalance. Når så ubalancen rettes op med zoneterapien, falder sygdommen bort af sig selv.

Her er nogle af de mange følger af ubalancer, som zoneterapien har vist sig virksom imod gennem tiden: Diarre, fordøjelses problemer, halsbrand, lænde- og rygsmerter, hovedpine og migræne, menstruationssmerter, spædbarns-kolik, mavesmerter, hudproblemer, smerter i bevægeapparatet, general stress, astma, allergier, spændinger i nakke og skuldre og meget, meget mere.

Der er fundet tegn på, at zoneterapi er blevet brugt som behandlingsmetode så tidligt som for 5000 år siden i Indien og Kina. Så man kan godt sige, at zoneterapien er en gennemprøvet behandlingsform!