Selvværds fotografering fra den 9 – 12 august. Bestil inden den 3 juni.

Styrk dit selvværd med den professionelle fotograf Monty fra Bahamas!!

“Har du lyst til at se dig selv, fra en ny vinkel? ”
Fang din indre skønhed med kameraet…

Jeg har fået et par søde henvendelser vedrørende de billeder, som jeg fik taget i Lyon og Paris med den skønne fotograf Monty. Jeg har derfor undersøgt om det ville være muligt for Monty at komme hele vejen fra Bahamas til Danmark og tage nogle billeder med en lille gruppe kvinde.

Han komme den 9 -12 august. Tidspunkter for datoerne er:
Kl. 10-12
Kl. 13-15
Kl. 16-18

Oplev trygheden med denne fotograf hvis du ikke bryder dig om at få taget billeder eller ikke kan lide dine billeder. Det gjorde jeg og syntes at det blev sjovt og syntes om billederne i stedet for at hade dem  . Han arbejder med positiv tænkning lige som jeg, og det giver en fantastisk velværd i kroppen som ses.
Så det blev et godt skridt til min personlige udvikling til at elske mig selv som den jeg er!

– Du får en privat to-timers Raw Beauty fotografering og
coaching session med Monty
– Gennemgang af fotografierne.
– 5 højopløselige digitale fotografier.

Tanken er, at det skal være enkelt sessioner på 2 timers varighed, da det er vigtigt at energien, tilliden ,og nær været er i fokus.

Kunne det være noget for dig? eller har du lyst til at høre mere?

Tilmelding inden den 3 juni.
Prisen for denne unikke oplevelse er 1900 .dk.kr.

(Det er først til mølle princip, da der er begrænset antal pladser). Tilmelding kun hos mig.
Tlf. +45 61 70 33 77.

Ved tilmelding betales 50% af beløbet og det er ikke refunderbart. Resten af beløbet betales efter aftale med mig.

Han har også malet de danske håndboldpiger.
Se dette link:
https://www.montyknowles.com/photography