REJSER TIL LYON , med wellness, dans og kultur! Kontakt mig ;)

Forsommeren er fantastisk i Lyon. Sæsonen for udendørs dans er for alvor ved at komme i gang allerede i maj, og folk nyder solen i historiske omgivelser på de små udendørs restauranter og caféer ved floderne og i den gamle bydel. Det er ikke for ingenting, at franskmændene selv kalder Lyon for ”Frankrigs kulinariske hovedstad” 
Turen inkluderer:
– Dejligt hotel på dobbeltværelse. Tilvalg af enkeltværelse muligt.
– Morgenbuffet hver morgen.
– Flybillet København – Lyon retur.
– Transport fra lufthavnen til Hotel og retur.
– Al transport med metro og bus i Lyon.
– 1 Times privat danseundervisning med Lionel Find, min franske danseinstruktør (evt. mulighed for at tilkøbe ekstra lektioner).
– Dans nogle af aftenen på Lyons dejlige små og store dansesteder. Der er ofte undervisning, før den frie dans.
– 1 times Behandling efter eget ønske: Du kan vælge mellem zoneterapi på fødder og lidt skulder-/rygmassage, zoneterapi på fødder og  ansigt, kraniosakralterapi eller healing med afspændingsmassage.
– Morgenundervisning i Qi-gong. Meditation i bevægelse, der skaber velvære og genopretter balancen i krop og sind.
– Guidede ture i historiske gamle Lyon, i det moderne Lyon og op gennem blomsterparken til udsigtspunktet ved den kæmpe stor Fourviere-kirken.
– Introduktion til organte og Bachs blomster til at afbalancere kroppen.
– En tur i den store, smukke park La Tête d’Or, med zoo dyr, rosen have og botaniske planter.
– Kærestetid i smukke rammer, og tid til at komme i endnu bedre kontakt med sig selv og hinanden. Energi og overskud til krop og sind.

Tilkøb af dyb behandling for kvinder: Stående Behandling med med Lionel og Jette. 2 timer inkl. opfølgning på behandlingen i DK. Denne behandling styrker og afbalancerer dig, så du tør give mere slip på kontrollen, og der bliver mere plads til glæde og ro. Du lader dig blive ført ud på en rejse i det indre. Pris 900 kr.

Pris for hele turen var i juni  kr. 6200 i 2018.

Jeg glæder mig til at dele fantastiske Lyon med dig 

Kærlig hilsen Jette Lund