Priser og Tilskud

1 time /2 timer Body, Soul and Mind Coaching.

     600,-/ 900
2 timer Body, Soul and Mind coaching for studerende 800,-
2 times Stående Behandling med afspænding ,sammen med min dygtige arbejds kollega Lionel fra Frankrig, og mig inc. tid med opfølgning på behandlingen. Kontakt mig. 1200,-
1 time Kranio-Sakral Terapi 600,-
45 min./1 time Zoneterapi med ansigt/håndmassage 400,-/500,-
1 time Hjerte-Healing med terapeutisk samtale. 500,-
 1 time Behandling på skype med hjerte healing , klarsyn og forståelse af krop.                    600,-

Mere end 2 millioner danskere har i dag en sundhedsforsikring, og de fleste af dem dækker eller giver tilskud til zoneterapi som behandling for forskellige lidelser, f.eks. lidelser i bevægeapparatet som ondt i ryg, skulder eller knæ. Hos mig gælder f.eks. Sygeforsikring danmark, Dansk sundhedssikring, Danica Pension, Skandia Lifeline, Tryg, TopDanmark, Nordea Liv & Pension Smertefri, PFA Pension, IF Sundhedsforsikring Super, Sundhedsdoktor, Mølholm forsikring og Codan Sundhedssikring. I de fleste tilfælde gives der 8-12 zoneterapi-behandlinger via forsikringen. Hos nogle forsikringsselskaber skal du selv lægge pengene ud for behandlingen, hos andre kan jeg sende fakturaen direkte til dit forsikringsselskab. Du bør kontakte forsikringsselskabet inden du går i gang med behandlingerne for at få dem godkendt og for at høre, om du også skal forbi din læge for at kunne få betalt for zoneterapien.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring danmark, kan jeg også tilbyde at indrapportere til dem, så du modtager tilskud direkte. Tilskuddet fra Sygeforsikring danmark er i 2016 på 110 kr for første behandling og 70 kr for de efterfølgende behandlinger. Dog maksimalt 670 kr i løbet af en 12 måneders periode.

BETALING

Med kontanter og mobilpay.

Mobilpay koster 10 kr.