Om mig

Jeg hedder Jette Norup Lund og er født i 1968. Jeg er gift og har to store dejlige børn, der er i gang med at uddanne sig efter folkeskolen i DK og gymnasiet i Frankrig.

   Jeg fik selv øjnene op for den alternative verdens muligheder efter et grimt færdselsuheld i 1990, hvor jeg fik en hjernekvæstelse en dag, jeg var på vej hjem fra mit arbejde som kantinebestyrer. Efter uheldet havde jeg ingen energi, og jeg besvimede regelmæssigt. Jeg havde konstant hovedpine og ondt i ryggen og problemer med helt almindelige hverdagsting som at lave mad, læse, gå op ad trapperne til vores lejlighed på 4. sal, handle ind, gå uden støtte, være sammen med andre mennesker og meget, meget andet.
   Vi prøvede alt, hvad læger og hospitaler kunne tilbyde os. Vi prøvede endda at tage på forskellige skadestuer, når jeg besvimede, for at få så mange forskellige læger som muligt til at kigge på mig. Alle var enige om, at jeg ikke var sund og rask som før, men ingen kunne finde årsagen. Til sidst blev jeg tilbudt diagnosen ”Kronisk træthedssyndrom” og erklæret 15 % invalid.