– Kranio-Sakral Terapi behandling

Der kan være mange forskellige grunde til at gå til Kranio-sakral terapi (KST). Alle er lige velkomne, hvad eKraniosakral Terapinten du blot kommer for at give omsorg og forkæle sig selv, fordi du har en hektisk hverdag og ved, at KST er en fantastisk forebyggende måde at vedligeholde, nulstille og forberede krop og sind på den belastning, eller fordi du har en speciel fysisk eller mental årsag til at komme.

Første gang tager lidt længere tid end normalt, fordi vi bruger god tid på at tale om, hvad dit behov er, hvad du forventer, og hvordan jeg kan skræddersy en god løsning til dig.

Under behandlingen ligger du fuldt påklædt og afslappet på min briks med tæppe over dig og nyder KST’en.  Imens løsner jeg op for dine spændinger og blokeringer omkring hovedet, rygsøjlen, hofterne, knæ og fødder/ anklerne med lette og nænsomme tryk.  Din krop bliver “hørt og imødekommet” ved, at jeg med mine hænder “lytter” til de fine rytmer og bevægelser, der er i dig og din krop. Du vil sandsynligvis opleve en dyb afslapning og ikke sjældent en nærmest meditativ søvn.

KST virker ved at arbejde med den puls og rytme, der er i væsken, der beskytter din hjerne og dit nervesystem i rygsøjlen. Målet er at understøtte og påvirke kroppen til at helbrede sig selv. Jeg behandler altså ikke bestemte sygdomme eller fysiske problemer.

Jeg har hjulpet med følgende følelsesmæssig ubalancer, spænding i
hjertet efter operation, afspænding og smerter efter hofteoperation ,uforklarlige smerter i arme- hænder- ben- knæ og fødder, hovedpine og migræne, piskesmæld, stress-symptomer, muskelspændinger, ondt i ryg og nakke, angst, snurende hænder,følelse af at være tom inden i, søvnbesvær, choktilstand, afspænding af spastisklammelse.

KST er et håndværk, som blev udviklet i starten af det 19. århundrede, der indeholder et kæmpe potentiale for personlig udvikling. Jeg har selv fået meget fine resultater ved at blande rene manuelle krops teknikker med mere spirituelle energiteknikker. Jeg arbejder altså både manuelt med din krops fine bevægelser og med den energi, der altid er i og mellem to mennesker.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig.