Dig og Dit Barn

Har dit barn det ikke altid lige godt, eller har du svært ved at forstå det? Det er muligvis noget, som du gør eller ikke gør, der er årsagen til, at dit barn er i ubalance, hvis det ikke har noget med andre at gøre.

Er du en mor eller far, der godt kunne tænke sig at gøre det endnu bedre for dit barn, så har du nu muligheden ved, at jeg arbejder med dig og dit barn .

Jeg arbejder med de følelmessesige , som forælder selv kan have svært ved at nå ind til.

Jeg hjælper dit barn og dig via din egen krop . Det er nemlig sådan, at hvis vi ikke tager hånd om os selv, så kan det have konsekvenser for vores børn. Det er derfor vigtigt som forældre at kigge indad, når vi ikke forstår vores børns adfærd.

Dine børn kopierer dig. De udvikler sig på mange måder til at blive et spejlbillede af dig selv.

De gør hvad du gør, og ikke hvad du siger. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på din adfærd, hvis du vil være et godt forbillede for dine børn.

Har du selv nogle følelsesmæssige problemer, du ikke får taget hånd om, kan det have konsekvenser for dine børn, og dit forhold til dem.

Tingene er måske gået lidt i hårknude, og du føler, at det er vanskeligt at kommunikere med dine teenage-børn. I takt med at du får taget hånd om dine egne udfordringer, vil teenagernes adfærd sandsynligvis ændre sig. De mærker en ændring i din adfærd og udstråling og begynder derfor bevidst eller ubevidst selv at ændre adfærd. Ofte fører det til en oplevelse af, at børnene skifter fra at modarbejde dig til at arbejde sammen med dig.

Når du bliver bevidst om dine følelser, din adfærd og din måde at udtrykke dig på, forbedrer du dit forhold til dine børn. Men dit gode eksempel lærer også dine børn, at kommunikere bedre med deres egne fremtidige børn. De slipper på den måde for selv at arbejde med de samme psykiske og fysiske problemer, som du har måttet. Du har med andre ord brudt en ond cirkel.

Selv om det kan være hårdt for dig, er det aldrig for sent.