– Body, Soul and Mind Coach behandling

Vejen til dit indre med Jette.

Hvis du har behov for lidt mere kulør  eller glæde på hverdagen, kan jeg hjælpe Dig, med at få øje på dine personlige udfordringer,som du har brug for at arbejde med og finde ud af at håndtere.

Jeg lærer dig at mærke ind i dit hjerte, så du nemmere forstår, hvad du vil og har brug for i hverdagen.

Når vi får fysiske eller psykiske problemer, så er det tit fordi, vi ikke har mærket eller lyttet nok til os selv ved for eksempel at mærke svarene i vores hjerte.

Er det kun et tryghedsbehov, der gør, at jeg beholder mit arbejde, selv om det ikke gør mig glad mere? Har jeg stadig brug for eller lyst til at omgås mine venner og familie på samme måde, som jeg plejer? Og hvad med min hobby, giver den mig stadig glæde og energi?

Hvis vi på den måde bliver ved med at gå imod os selv med mange ting i flere år, kan det give psykiske problemer, der også sætter sig i kroppen med tiden.

Det fungerer præcis, som når stewardessen forklarer om brugen af iltmasker inden flyet letter: Hvis vi ikke tager hånd om os selv ved først at tage vores egen iltmaske på, så kan vi heller ikke være der for vores børn eller andre medpassagerer på livets store flyvetur.

Jeg hjælper dig med at kunne mærke dig selv på en nemmere måde, så du får mulighed for at opnå en endnu bedre balance i LIVET.

Jeg lærer dig at blive bevidst om, hvilke følelser du rummer, og hvordan de påvirker din krop. Du får nemmere ved at sætte ord på og acceptere det, du føler, så belastningerne kan slippe i din krop. I det øjeblik du er i stand til at gå ind og mærke dig selv i kroppen og være nærværende, bliver det endnu nemmere at mærke i dit hjerte, hvad du vil og har brug for i dagligdagen. Det bliver meget nemmere at sige fra til de ting, du ikke har lyst til eller ikke har brug for, og folk vil meget nemmere kunne modtage det du siger og føler på en positiv og nemmere måde, fordi du taler ud fra dit hjerte <3.

Ved at gøre dig mere bevidst om hvordan du føler det inde i kroppen, så bliver du i stand til at finde årsagen til problemet bag belastningen i livet i det psykiske og fysiske. For eksempel når du har angst eller kraftig vrede, så kan energien sætte sig i kroppen og blokere i det fysiske og belaste i det psykiske. Det kan komme til udtryk i kroppen ved at du får smerter, træthed, frustrationer osv.

Jeg bruger samtale, zoneterapi, kranio-sakral-terapi, hjerte-healing, shiatsu- massage, almindelig massage, klarsyn via din krop og ændring af tankemønstre med tekster i min behandling.

Jeg behandler også via Skype, så afstand er ingen hindring. Jeg har også klienter i  Australien, Frankrig, USA og England.