Klientudtalelser

Lis Philipsen
Jeg har haft en blodprop i hjertet i august, har jernmangel / hjertekramper og min krop / psyke er forskrækket og udmattet.
Jette tog kærligt hånd om mig i halvanden time på vild behagelig vis, med en følelse af at have uendelig af tid og af tiden stod helt stille og skabte en ro i mig, som jeg håber at kunne blive i for altid. Ydermere med en betydningsfuld gave i lommen, da jeg gik der fra samt teknikker at bruge efterfølgende, til at tage mig af mig selv, som jeg er i stand til at tage mig af andre.🙏❤️🌹👏❤️💪taaaaaaak🙏❤️👏🌹❤️
Birgithe Eliassen
 Jeg kan i hverfald varm anbefale Jette 💗
Du er SÅ DYGTIGT!

Du har i hverfald hjulpet mig.
Jeg havde svært ved at blive gravid, døjede meget med allergi samt havde tit smerter i benene. Efter 3. Måneders behandling forsvandt allergien(stadigvæk) mine smerter i benene er væk og blev gravid kort tid efter.
Tak er et fattig ord ❤️

*********************************************************

Cecilie Kjellman 

At komme til behandling hos Jette gør mig glad og klar på livets udfordringer store som små. Jeg føler mig altid i varme og trygge hænder. Det der kan føles svært og uoverskueligt, bliver der sat ord og følelser på. At arbejde med krop og sind på den måde bringer ro og balance i mit liv. Jettes søde og vindende væsen gør det “let” at give slip og mærke efter. Jeg lærer nye sider af mig selv at kende hver gang- aha-oplevelser! Det har klart givet mig øget velvære i krop og sind at være til behandling hos Jette.

***************************************************************                    Gitte Holst  

Jeg kom for at få zoneterapi hos Jette, da jeg troede det var det jeg havde behov for. Jeg har døjet i 1,5 år med et nakke og skulderproblem. Jeg har været til både fysioterapeuter, massører og kiropraktorer, men uden at få bugt med smerten i nakke og skulderregionen. Jette gik ind og gav mig en individuel konsultation og anbefalede at jeg fik en kombination af zoneterapi og kranio-sakral terapi. Efter timen hos Jette, fik jeg værktøjer til at tage med hjem, og min smerte er nærmest ikke eksisterende. Det var en vild oplevelse og jeg kan varmt anbefale Jette til alle andre som har smerter de ikke kan komme af med. Det er både psykisk og fysisk Jette går ind og arbejder med en. Jeg er så glad for at jeg tog til Jette.

*****************************************************************

Jette er som en engel sendt fra himlen. Hun har mange egenskaber, og kombinationen er helt ubeskrivelig! En behandling hos Jette gør en kæmpe forskel, på det indre, til det ydre, på ‘en selv og dem omkring.
Og prikken over i’et er hende selv, hendes karisma og skønhed som person.
Giv jer selv en gave eller ‘en i holder af, og besøg hende.

******************************************************************

I started therapy sessions with Jette a few years ago, when I developed extremely severe eczema, following a very busy and stressful period in my life. I visited many doctors but all they could do was give me ‘band-aid’ solutions usually in the form of steroids. They only knew how to cure the symptoms and not the cause. I didn’t know how Jette could possibly help me but I was willing to try ANYTHING to relieve myself of the itchy torture that life had become. Eczema, although manifesting itself through the skin, turns out to be a much more complex problem, which goes much deeper into the realm of one’s self and relationships to others. I was overwhelmed, anxious and literally felt like crawling out of my own skin.

The solution to eczema (and to all health problems as I’ve learned through my work with Jette and healing) is more than skin deep and the key to healing lies with the patient. Jette has helped me to use this key by looking honestly at myself and my relationships, helping me to unlock that stubborn door to healing. At first I didn’t want that responsibilty. I was scared of what I would uncover and would’ve preferred an ‘easy’ solution. Change requires energy but it also comes with wonderful rewards.

When I first started looking for a solution to my eczema I was also only looking at the physical side of things, making sure I ate the right foods, drank the right supplements and vitamins and used the right creams and ointments. These are all very important pieces in the puzzle, but what Jette has helped me realize is that the emotions that we feel, the lives we lead and relationships we have are just as important, if not more so. Toxicity takes on many forms and toxic emotions, attitudes and relationships play as great a role, if not a greater role than what we put in our mouths. As humans we are constantly processing and digesting not only food but emotions too.

I am so grateful to Jette for her help in my healing of eczema. Her kindness, intuition, experience, compassion and talent are a very rare combination. Most importantly, I am grateful for her helping me to recognise and discard everything stopping me from living a joyful life. She has helped me to find and love my true self and live a better, stronger, happier and fulfilled life.

With much love and gratitude,

Tania.

*****************************************************************

Jeg fik ansigts-zoneterapi af Jette, hvilket jeg varmt kan anbefale. Jeg havde i nogen tid haft tryk på med eksaminer og arbejde og var derfor ret stresset. Under behandlingen fik jeg dejlig beroligende ansigtsmassage på nogle forskellige triggerpoints, som gjorde at jeg både slappede af i ansigtet og de korresponderende steder i kroppen. Det var en utroligt rar oplevelse. Bagefter var jeg helt nede i kroppen og følte mig dejligt afslappet og godt tilpas.

*****************************************************************

” Hos Jette føler jeg mig velkommen og hørt. Hun lytter og mærker og agerer ud fra dette. Jeg føler mig tryg og går derfra meget lettere end da jeg kom. Jette har en helt særlig evne, idet hun ikke bare slipper en, men afslutter hver session på det helt rigtige tidspunkt, således at man får mest ud af tiden med hende.
Jette møder en hvor man er og uanset hvad man end har med sig, omfavner hun det med sin skønne personlighed. Jeg kan varmt anbefale Jette til alle!!

Mvh Sabrina

****************************************************************

Nina Salo 

Jeg deltog i Jettes behandlings-og dansetur til Lyon i juni 2017 sammen med min kæreste René og én til kvinde. Vi boede på en skøn lejlighed placeret centralt i Lyon og nød hele ugen både Jettes velvilje til at vise os hendes favorit steder i Lyon, samt de historiske kirker, den gamle colosseum, den gammel bydel, restauranter, shopping i håndværkerbutikker, og andet, vi havde på ønskesedlen.

Vi havde meldt os til turen primært fordi vi var interesseret i dansen, kizomba, som vi i forvejen danser. Vi var meget begejstret for den eneundervisning, Lionel gav os, og købte ekstra timer hos ham. Der var også kun én aften, vi ikke var ude at danse om aftenen, og den blev brugt til at høre og opleve Mozarts Don Giovanni i en moderne version i den gamle colosseum. Sikken oplevelse! Smukke Lyon åbnede sig med alle dets nattelyse oppe fra bjerget, hvor den gamle colosseum er vært til forskellige musik-oplevelser.

Hvad vi slet ikke havde regnet med, var virkningen af den behandling, som var flettet ind i turen. Jeg er selv zoneterapeut, og har prøvet lidt af hvert. Behandlinger af forskellige typer. Jeg har været på en selvudviklings “rejse” i mange år. Da Jette skulle afgøre hvilken behandling hun syntes, var mest passende for mig, fortalte jeg hende om de forskellige problemer, jeg døjer med. -fodskade som er seks måneder gammel, skulderproblem som jeg har fået behandlet hos en osteopat i snart syv år, og en skæv bækken, ryg og ømhed i læn som har været til stede hele mit liv.

Jette foreslog danseterapi sammen med Lionel, da det var oplagt, siden han er boende i Lyon. Jeg forholdt mig åben til hendes forslag, og ventede spændt på hvad jeg skulle opleve.

Selve behandlingen var en blanding af Jette som mærkede, spurgte mig om hvad jeg mærkede, og så en følelse af, at hun gav mig en masse kærlighed og støtte. Støtte, som jeg ikke vidste, jeg havde brug for. Hun behandlede mig usandsynlig nænsomt, med omsorg som jeg ikke rigtig har oplevet før. (Og jeg har modtaget mange behandlinger de sidste mange år)

Jeg mærkede gamle knuder bliver opløst. Psykiske knuder, som jeg har “talt med” før. Hele behandlingen foregik i et tempo, som Jette mærkede, skulle være langsomt. Jeg følte mig tryg med Jette ved siden af mig, samtidigt med at jeg mærkede en styrke komme ind til min krop. Lige så stille og blidt blev jeg støttet og til sidst vugget (af Lionel og Jette) til et godt og behageligt sted. Da jeg endelig åbnede mine øjne, mærkede min krop for en afsluttende gang, og løftede mit hoved op (den havde været nedad bøjet det meste af tiden), spurgte Jette mig hvordan min ryg føltes. Hvordan min fod føltes…(den har været øm de sidste seks måneder)

Foden var uden smerter, fantastisk! Men ryggen…ryggen føltes stærk og rank som ALDRIG før! Min dårlig holdning havde rettet sig! Jeg bar min krop på en helt anderledes måde!

Efterfølgende dage gav Jette mig hjælp til den nye holdning med en løsnende massage, som fik ryggen til at slappe af, nogle vejtrækningsøvelser, som jeg siden aktivt har brugt. Jeg har bestil en tid hos Jette efter turen for at hjælpe kroppen-og sindet, til at huske hvordan den skal være. Alt det nye er nemt at glemme.

Mens jeg fik min behandling, var min kæreste, René i et andet værelse i lejligheden. Hans reaktion til min behandling var endnu mere overraskende, end min forbedret holdning. Han mærkede en ændring i sin måde at tænke om sig selv, og om os på. Der er kommet mere åbenhed og en helt ny nysgerrighed til at se sine egne udfordringer. Dybere kærlighed til mig, accept af sin egen sårbarhed, og frem for alt; ønsket at gøre sit liv bedre ved hjælp af healing af de gamle sår som belaster kroppen og sindet. Jeg har fået en helt ny udgave af min kæreste! Og vores forhold er blevet meget dybere med større kærlighed og åbenhed til hinanden.

Vi kan ikke takke Jette nok om turen til Lyon. Den har givet os uendelig meget til resten af vores tur her i livet! Tak!